Service ombord

Nedenfor finder du en beskrivelse af vores 3 flyklasser mellem København - Bangkok og København - Phuket på vores Boeing 777-300ER og, hvad du kan forvente af service ombord. For dig, som ønsker at komme udhvilet frem eller som måske skal direkte til et møde eller på arbejde. Slap af i top moderne og yderst komfortable "flatbed" liggesæder og nyd udvalgte måltider og vine. På rejsen serveres mad- og drikkevarer af ypperste kvalitet. Det personlige underholdningssystem med 15,4" skærme byder på næsten 100 film, 150 TV-programmer, 395 musikalbum og 30 spil. Der er 24 Business Class sæder ombord.For dig, som ønsker ekstra service og komfort i forhold til vores normale Economy Class kan vi tilbyde Premium Economy Class mellem Skandinavien og Bangkok/Phuket. Sæderne er de samme som på Business Class og kan lægges helt ned i vandret stilling. Også på Premium Economy er der individuelt flight entertainment program med masser af film, TV, spil og  musik. Der serveres en velsmagende økonomiklasse-menu ombord, og du kan vælge mellem forskellige drikkevarer og vine til maden. Der er 18 Premium Economy sæder ombord.Denne klasse passer godt til dig, som tænker økonomisk og som samtidig vil have en behagelig rejse. THAI er kendt for at have god plads, godt udvalg af måltider og drikkevarer samt de nyeste film og spil. Der er individuelt underholdningssystem i alle sæder og egen personlig skærm. Som på Business Class (Royal Silk) og Premium Economy er mad og drikkevarer gratis. Samtidig vil vores kabinepersonale gøre deres bedste for, at du skal få en behagelig rejse. Der er 306 sæder på økonomiklasse.

Måltiderne: 
THAI er kendt for sin inflight service og gode måltider på alle klasser. Vi tilbyder flere forskellige hovedretter og ændrer vort menu-udbud ofte, så de, som rejser ofte med THAI får en varieret menu. Specialretter kan bestilles. Bestillingen må dog være os i hænde senest 48 timer før afrejsen. Dette gælder ved særlige behov, som for eksempel vegetarkost, børnemenuer og måltider tilpasset allergikere.

Underholdning:
Vi viser altid de nyeste biograffilm ombord på vore afgange. I tillæg sendes også nyheder, sport og aktualitetsreportager. Musikkanalerne tilbyder alle genrer fra pop til jazz og klassisk. 

I sædelommen finder du THAI Airways magasinet "Sawasdee". Her får du udførlige reportager om det bedste i Asien når det gælder kultur, byer og mennesker. Der findes også rigeligt udvalg af tidsskrifter ombord.

Alle passagerer på interkontinentale rejser har individuelt underholdningssystem i hvert sæde på alle tre flyklasser, og herfra kan der vælges mellem 100 film, 150 TV-programmer, 395 musikalbum og 30 spil.

For at læse mere, klik på linket til højre til vores internationale hjemmeside
Travelmarket Interactive