Regler

Når der i teksten står nævnt "transport", er det udelukkende transport på land. Priserne inkluderer IKKE nogen former for flytransport.

Priser
De opgivne priser inkluderer transport, transfers, hotelovernatning med morgenmad, i nogle tilfælde er andre måltider ligeledes inkluderet, samt service charge, lokale skatter, ture og lignede, som fremgår af den udspecificerede turbeskrivelse. Prisen er baseret på minimum 2 deltagere. Hvis en person ønsker at deltage i turen alene, vil der blive beregnet et tillæg, som vil blive oplyst inden reservationen foretages.

Yderligere udgifter end de ovenfor nævnte, f.eks. lufthavnsskatter, måltider, sightseeing, udgifter til pas, visa eller lignende dokumentation, vasketøj, drikkevarer, overvægtsbagage, drikkepenge, privat- eller rejsegodsforsikring, telefon, fax, internet eller lignede, er ikke inkluderet i de opgivne priser.

Børnerabat
1 barn under 12 år får normalt 50% rabat af den nævnte turpris, forudsat at barnet er ledsaget af mindst 2 fuldtbetalende voksne, som bor i samme værelse. Da der kan være forskel på de forskellige pakker, kan den endelige pris for børn først oplyses ved henvendelse til jeres rejsebureau eller THAI, inden reservationen foretages.

Hotelophold og måltider
Værelser, som står nævnt på hotellisten under Royal Orchid Holidays arrangementer, er med bad og/eller brusebad og air-condition. Opholdet er i delt dobbeltværelse, og der vil være tillæg for enkeltværelse. På nogle hoteller er det muligt at få en ekstra seng, hvis 3 personer ønsker at dele værelse. Vi beder dig bemærke, at THAI ikke kan garantere ophold på et bestemt hotel, og vi forbeholder os ret til at erstatte et hotel med et tilsvarende af samme standard, hvis situationen påkræver det. I større byer og på større stranddestinationer findes samtlige kategorier af hoteller, rangerende fra den absolut højeste internationale standard til den laveste kategori. I de mere afsides beliggende og mindre byer, samt adventure destinationer, findes der ikke altid hoteller med et udbredt udvalg af faciliteter.

Alle Royal Orchid Holidays arrangementer inkluderer amerikansk morgenmad. Nogle arrangementer inkluderer desuden andre måltider, hvilket vil fremgå af turbeskrivelsen. Måltider står nævnt i teksten som: B for morgenmad, L for frokost og D for middag.

Transfers og ture
Vi benytter os af private biler, mini-busser og turistbusser til ture og transfers. Det afhænger af størrelsen på gruppen, hvilken type transportmiddel, der vil blive benyttet på den pågældende tur.

Stopover udgifter
Stopover udgifter, hotelophold m.m. for passagerer, som enten afventer en valgt tur, har afsluttet en tur eller som venter på flyforbindelse, er ikke dækket i turprisen. (Dog kan dette arrangeres til favorable priser).

Ændring af progammet
Alle Royal Orchid Holidays arrangementerne er forudarrangerede pakker, og der kan ikke foretages individuelle programændringer eller begrænsninger efter bestilling. Royal Orchid Holidays forbeholder sig ret til at ændre turprogrammer, aflyse eller erstatte nogle dele af programmet uden forudgående besked, hvis lokale betingelser gør det nødvendigt.

Turguide
På alle sightseeingture og andre halv- og heldags turarrangementer samt på de fleste transfers, medfølger en lokal engelsk-talende guide.

Afrejsedatoer
Royal Orchid Holidays arrangementer begynder den dag, THAI har et planlagt fly til destinationen, undtagen på ture, hvor specifikke dage eller datoer er nævnt. Deltagere, som rejser på den samme dag og den samme destination vil blive betragtet som en gruppe. Transfers og ture bliver derfor udført fælles for disse deltagere.

Rejsedokumenter
Passagerer må være i besiddelse af et gyldigt pas og er ansvarlige for selv at skaffe et eventuelt nødvendigt visa før afrejsen. Venligst kontakt THAI eller et rejsebureau for yderligere information om visum og afhentning af de Tour Orders (vouchers), som gælder som betaling for hoteller og andre arrangementer.

Depositum/Aflysning
Et depositum pr. person skal sædvanligvis betales ved bestillingen af et Royal Orchid Holidays arrangement. Depositumet vil blive oplyst af jeres rejsebureau eller THAI.

Annullering senest 7 dage før arrangementets påbegyndelse.
Ved senere annullering beregnes et gebyr per person per arrangement., som oplyses hos rejsebureauet. Enkelte arrangementer har specielle annulleringsbetingelser.

Refundering
Efter at turprogrammet/hotelopholdet er påbegyndt er der ingen mulighed for refundering, hverken delvis eller fuld refundering på ubenyttede dele af den programsatte tur. Klage med refunderingskrav skal understøttes af grunde til annulleringen. Passagereren skal informere rejsebureauet, hvor rejsen er købt eller THAI's Royal Orchid Holidays skriftligt indenfor 30 dage efter den sidst fløjne THAI strækning.

Forsikring
Vi anbefaler kraftigt, at der tegnes en rejseforsikring. Venligst kontakt jeres rejsebureau, eget forsikringsselskab eller THAI for information om rejseforsikringer.

Turinformation
Turinformationen er gyldig frem til 31. december 2014 og ændringer kan forekomme uden forudgående meddelelse før og under turene. Royal Orchid Holidays bestræber sig på at sikre at alle informationer bliver offentliggjort så nøjagtige som muligt, og vi tager forbehold for eventuelle trykfejl eller unøjagtigheder. Illustrationerne i turinformationen har til hensigt at være en appetitvækker for destinationen, men giver nødvendigvis ikke det aktuelle billede af destinationen.

Venligst bemærk at specifikke reservationsregler eller lovretslige begrænsninger kan være gældende for nogle lande. I sådanne tilfælde vil en udførlig information blive givet af salgsstedet.
Travelmarket Interactive