Dyr ombord

At transportere sit kæledyr kan være en stressende oplevelse både for dyret og for ejeren. THAI er derfor meget engageret i, at både kæledyr og ejer rejser så stress-frit som overhovedet muligt

Det er ikke længere tilladt at medbringe dit kæledyr i kabinen ombord på flyvninger med THAI. Dyret skal transporteres i lasten som godkendt baggage i en godkendt transportkasse. Dyrets vægt inklusive transportkasse må ikke overstige 32 kg.

Dyret skal være sundt og raskt og må ikke være drægtigt, og alle nødvendige papirer/certifikater/vaccinationer skal være i orden ved bestilling.
 
Følgende hunderacer må ikke indføres i Thailand:  
- Pitbull Terrier
- Amerikansk Staffordshire Terrier

Dyr skal forudreserveres og bekræftes via dit lokale rejsebureau eller direkte hos THAI, før det kan bringes med ombord. Bestilling kan ske samtidig med bestilling af flybilletten,dog senest 48 timer før afrejse. 

Mere information kan findes på vores internationale hjemmeside HER

 

Handel med truede dyr/planter:                                                                                                                          
Vi skal gøre opmærksom på, at der i henhold til bl.a. Washington-konventionen og EU-regler er strenge restriktioner omkring international handel med truede dyre- og plantearter samt produkter fremstillet heraf, f.eks. koraller, konkylier, elfenben, skildpaddeskjold, skind fra slanger, krokodiller og andre krybdyr, smykker og produkter fremstillet af ovennævnte samt planter og levende dyr. 

For nærmere information henvises til World Wildlife Foundation på 3536 3635, www.wwf.dk, Skov- og Naturstyrelsen på 3947 2000, www.sns.dk eller Plantedirektoratet på 4596 6600, www.plantedirektoratet.dk
 
Travelmarket Interactive