Babyer ombord og børnerabat
Rejser man med en baby på under 2 år, har denne ikke eget sæde, men sidder på skødet af mor, far eller familiemedlem. Der betales derfor kun 20% af billetprisen for babyer uden eget sæde. Foretrækkes eget sæde til babyen, skal der betales for et børnesæde (25% børnerabat). Vi har mulighed for at tilbyde et såkaldt  "bassinet" (babyseng) til babyer under 6 måneder. Der er dog et begrænset antal ombord (4 stk. i alt). Bassinet bestilles hos dit rejsebureau i forbindelse med billetbestilling. Betingelsen for et bassinet er, at babyen ikke måler mere end 67cm og maksimum vejer 10 kg og altså er maksimum 6 måneder gammel. Der kan bestilles "baby-meal" til babyer på op til 10 måneder eller "toddler meal" til børn på over 10 måneder – dog kun på internationale flyvninger. Bestillingen skal gøres minimum 4-5 arbejdsdage inden afgang.

Baby-bleer
På de fleste internationale ruter er der baby-bleer ombord (i begrænset antal), som udleveres af kabinepersonalet. Flytoiletterne er samtidig udstyret med udtræksborde til bleskift. Det anbefales dog, at man selv medbringer bleer ombord, da bleer som nævnt ikke findes på alle THAI's ruter.


Børnerabat på THAI 
Børn får generelt 25% rabat på THAI's ruter (eksklusive skatter og afgifter). I lavsæsonen kan børnerabatten være højere. Spørg altid dit rejsebureau. Aldersgrænsen for børn er fra 2 år t.o.m.11 år. Børn under 2 år (infants) får 80% rabat på THAI's ruter (eksklusive skatter og afgifter).


Travelmarket Interactive